Прес-центрНовиниЗ Днем харчової промисловості!...
Новини

28.06.2024, 09:35

Система NADS для цілей реалізації регіональної політики ЄС

Інші новини

28.06.2024, 09:30

Можливості міжрегіонального співробітництва за Програмою ЄС «Interreg Europe»

28.06.2024, 09:25

Що до робочої групи УАРОР з питань напрацювання пропозицій щодо повноважень районних рад.

17.06.2024, 08:40

УВАГА!

02.05.2024, 11:20

Засідання ради управління людськими ресурсами при НАДС

З Днем харчової промисловості!

18 жовтня 2013 року, 08:15

Голова Донецької обласної ради Андрій Федорук привітав працівників харчової промисловості з професійним святом, яке відзначають в Україні щорічно в третю неділю жовтня.

 

Шановні працівники

харчової промисловості Донбасу!

 

Прийміть найтепліші вітання з вашим професійним святом!

Значення галузі, в якій ви працюєте, важко переоцінити, адже кожен донеччанин є споживачем виробленої вами продукції. Харчова промисловість відіграє найважливішу роль в благополуччі та збереженні здоров'я жителів нашого краю, вами вирішується одне з найголовніших завдань - забезпечення населення життєво необхідним «хлібом насущним».

Ви вносите вагомий внесок у піднесення економіки Донецького регіону, збереження продовольчої безпеки та підвищення рівня життя. Сьогодні харчова промисловість - одна з галузей економіки України, що найбільш динамічно розвиваються. Застосування передових технологій дозволяє виробникам постійно вдосконалювати продукцію, у той же час дотримуючись сформованих традицій харчування.

Завдяки вам українці все частіше віддають перевагу вітчизняним продуктам, виготовленим з високоякісної сировини на сучасних підприємствах.

Впевнений, що досвід донбаських підприємств харчової промисловості, робота з подальшого розвитку технологій виробництва, підвищення якості продукції, розширення асортименту допоможуть їм і надалі успішно конкурувати з найвідомішими українськими та світовими брендами, і донбаська продукція завжди буде прикрасою будь-якого столу.

Бажаю вам, шановні харчовики, здоров'я, благополуччя, оптимізму та подальших професійних успіхів у кращих традиціях української щедрої і хлібосольної кухні.


Прес-служба